Унгарска седмица 12-17 май Унгарска седмица 12-17 май
С подкрепата на Посолството на Република Унгария и Унгарски културен институт


Начало / Кулинарна седмица ...

Кулинарна седмица
За да бъде Унгарската седмица истински неустоима, паралелно с всички останали събития в ресторанта на хотел Шератон ще тече и Унгарската кулинарна седмица. Заповядайте в ресторанта на хотел Шератон, за да поръчате и опитате специално приготвените традиционни унгарски рецепти.
Началото ще бъде поставено тържествено на 12 май в 19:00, когато първите гости на унгарската кулинарна магия ще могат да пробват специално подготвените за случая рецепти от двама световнопризнати майстори-готвачи.
Първият е младият Габор Рач от Будапеща, който вече има внушителна кариера, въпреки че е едва на 29. До момента е работил единствено и само в ресторантите на изключително луксозните четири и петзвездни Hilton Budapest Westend, Le Meridien Hotel и Isle of Eriska Hotel.
Тамаш Колежа пък принадлежи към предишната генерация унгарски готвачи и през годините е трупал умения в ресторант Préri-Steak House, парти агенциите Fehérszarvas и La Fiesta Party, а понастоящем е главен готвач в петзвездния Le Meridien Hotel. Страхотният опит на двамата гарантира, че Кулинарна седмица ще бъде изключително изкушаваща.

Програма

Хотел Шератон, София
12 май (четвъртък) - 17 май (вторник)


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел